Digitalna transformacija

Organizira: DRAP
Lokacija: BIZkoshnica, Ilica 71, Zagreb
Početak tečaja: 24.11.2016. od 18:00 sati
Upisi do 22.11.2016. do 18:00 sati
Tečaj traje 4 tjedna
Popunjeno 57 od ukupno 57 mjesta
Tečaj je završio

Kratki opis

Tek 27% tvrtki današnjice ima jasnu digitalnu strategiju. Istovremeno, 125,000 velikih organizacija upravo radi svoje prve digitalne korake koji će im, prema predviđanjima, do 2020. godine donijeti oko 80% dobiti više. Krajnje je vrijeme da se uključite u ovu utrku s razvojem digitalnih tehnologija koje su odavno prerasle svoju prvotnu ulogu i više ne predstavljaju samo podršku poslovanju. One danas preuzimaju kormilo modernih tvrtki i dovode korisnika na sam vrh organizacijske ljestvice. Da biste uspješno poslovali na tržištu na kojem se potrošač vodi glavnu riječ, morate dobro razumjeti što želi, a u tome vam uvelike mogu pomoći digitalne tehnologije, poput analize podataka i društvenih mreža. Budućnost vaše tvrtke jednostavno ovisi o vašoj sposobnosti prilagodbe promjenjivoj klimi globalnog tržišta. Želite li i vi postaviti prave temelje svom poslovanju u budućnosti, vrijeme je za digitalnu transformaciju. Kako izraditi, a onda i implementirati digitalnu strategiju, možete naučiti na novom besplatnom tečaju na WeCliqued platformi, pod mentorskom palicom Hajdi Ćenan i Katarine Exlé. Tečaj se temelji na platformi Future Learn i traje četiri tjedna. Predavanja počinju 24. studenog, a održavat će se četvrtkom od 18 do 21 sat.

izvor: futurelearn.com

Termini

Certifikat

Po završetku ovog tečaja možeš dobiti certifikat. Certifikat izdaje futurelearn.com. Ako želiš saznati više, posjeti stranicu tečaja i provjeri uvjete plaćanja i izdavanja certifikata.

Napomene

Obavezno sa sobom ponijeti laptop ili tablet.

O organizatoru
Drap logo 1024x1024 d w transparent
DRAP
DRAP je digitalnih agencija fokusirana na kreativnu primjenu novih tehnologija. O njihovim inovativnim rješenjima pisali su vodeći globalni mediji poput Business Insidera, a nagrađeni su brojnim nagradama u zemlji i svijetu.
http://www.drap.agency/
Mentori
Img 0139hk
Katarina Exlé Bivša blogerica, radijska novinarka, urednica i PR-uša koja je utočište pronašla u advertisingu i marketingu. U ozbiljnoj je vezi s Facebookom, vara ga s Instagramom i trenutno je Social Media Director koji oživljava ideje offline i online. Ukratko, kreativna Katica za sve.
Hajdi
Hajdi Ćenan Izvršna direktorica digitalne marketinške agencije DRAP. Kažu da miracle worker nije službena funkcija, pa onda stoji ova. Prije ulaska u svijet digitalije, desetljeće sam plivala u medijskom moru, kao izvršna direktorica (dada, ista napomena kao prije) marketinga i direktorica turističkog izdavaštva EPH. Volim sve što vole mladi, a usput kao suosnivačica udruge PWN Zagreb promoviram jednakost i izvrsnost u poslovnom okruženju. Uz sve to sam malo i odstudirala, pa uz BBA iz međunarodnog biznisa i marketinga nabavih i MBA.

Upiši

Pretraži tečajeve prema interesu i lokaciji i upiši tečaj koji te zanima.

Druži se s budućim kolegama i stručnjacima iz industrije.

Opcionalno, po završetku tečaja, možeš samostalno platiti certificiranje i dobiti certifikat koji će biti dodatan plus u tvome životopisu.

Tečajevi

WeCliqued omogućava besplatno slušanje tečajeva za grupe ljudi koji dijele interes prema određenom području, uz stručne mentore koji će tečajeve dodatno obogatiti vlastitim iskustvom iz prakse.

Tečajevi su bazirani na popularnim online platformama kao što su Coursera i Future Learn, a održavaju se u fiksnim terminima u popodnevnim satima na atraktivnim lokacijama. Po završetku tečaja, polaznici mogu samostalno platiti polaganje ispita na platformi na kojoj je tečaj baziran i tako dobiti certifikat.

Polaznici će steći nova znanja i vještine te upoznati kolege i ostvariti kontakte sa stručnjacima iz industrije koji im mogu pomoći u usmjeravanju karijere.

Svi tečajevi