Kaggle izazovi

Organizira: DRAP & HUB385 Academy
Lokacija: HUB385 Academy, Petračićeva ulica 4, Zagreb
Početak tečaja: 01.03.2018. od 17:30 sati
Upisi do 27.02.2018. do 17:30 sati
Tečaj traje 14 tjedana
Popunjeno 25 od ukupno 25 mjesta
Tečaj je završio

Kratki opis

Kaggle je najveća i najpoznatija platforma za izradu prediktivnih modela i analiza podataka. Na njoj tvrtke objavljuju natječaje s problemskim zadatkom na koje se prijavljuju natjecatelji i pokušavaju složiti što bolji algoritam za rješavanje zadanog problema. Na tečaju će biti obrađeni mnogi dosadašnji projekti. Naučit ćete kako primijeniti znanje iz područja dubokog i strojnog učenja na stvarne probleme koji se javljaju u mnogim različitim industrijama poput predviđanja cijena u dućanima, bankovnih prevara i ostalih. Naučit ćete: - kako presložiti dane podatke - koji algoritam odabrati - kako implementirat algoritam - kako prilagoditi parametre - kako pristupiti treniranju u strojnom učenju ### Kaggle is the biggest and most popular platform for creating predictive models and data analysis. Companies round the world publish their competitions with a problem task on which challengers apply and try to construct the best algorithm for solving it. In this course many of those challenges will be discussed and solved. You will learn how to apply your knowledge from deep learning and machine learning on real life problems which occur in many different industries such as price prediction in markets, fraud detection in banks and many others. You will learn: - how to reschedule given datasets - which algorithm to choose - how to implement an algorithm - how to tweak parameters - how to approach training in machine learning

izvor: kaggle.com

Termini

Napomene

Sa sobom trebate ponijeti laptop, a dobro će vam doći i olovka i papir. Tečaj ne zahtijeva neko određeno predznanje iz matematike i programiranja, tj. sve što vam je potrebno ćete naučiti po putu. Da biste uspješno završili tečaj, potrebno je uspješno završiti sve ispite znanja i zadatke iz programiranja. Tečaj je baziran na Pythonu i toplo preporučamo da prođete barem neki od osnovnih tutoriala.

Za sva pitanja obratite se na ivan@drap.ai
O organizatoru
Logotip rgb 1024 d
DRAP & HUB385 Academy
DRAP je digitalnih agencija fokusirana na kreativnu primjenu novih tehnologija. O njihovim inovativnim rješenjima pisali su vodeći globalni mediji poput Business Insidera, a nagrađeni su brojnim nagradama u zemlji i svijetu. HUB385 Academy je sastavni dio centra znanja, kreativnosti i inovacija, HUB385. Njihove inovativne radionice nude kombinaciju učenja, istraživanja i otkrivanja vlastitih potencijala, a prilagođene su potrebama polaznika neovisno o razini predznanja. Renomirani domaći i međunarodni stručnjaci u rekordnom će vas vremenu opremiti najsuvremenijim znanjima i trendovima iz raznih područja tehnologije i poduzetništva. Osim stručnih, imaju i posebno prilagođene radionice za one najmlađe, gdje će pod budnim okom iskusnih mentora učiti o osnovama robotike, mehanike i programiranja i kroz igru razviti strast prema učenju i istraživanju.
http://www.drap.agency
Mentori
Ja
Ivan Begović Nesuđeni molekularni biolog koji je, upisavši studij računarstva, zamijenio PCR i elektroforezu s RubyMineom i PyCharmom, a kasnije u Drapu TensorFlowom. Pred kraj studija računarstva zaposlio se u Drapu kao developer. U svijet strojnog učenja ušao je radeći pod mentorstvom Davora Runje na Drapovim machine learning projektima. Sudjelovao je u više edukacija iz strojnog i dubokog učenja izrađujući vježbe i projektne zadatke.

Upiši

Pretraži tečajeve prema interesu i lokaciji i upiši tečaj koji te zanima.

Druži se s budućim kolegama i stručnjacima iz industrije.

Opcionalno, po završetku tečaja, možeš samostalno platiti certificiranje i dobiti certifikat koji će biti dodatan plus u tvome životopisu.

Tečajevi

WeCliqued omogućava besplatno slušanje tečajeva za grupe ljudi koji dijele interes prema određenom području, uz stručne mentore koji će tečajeve dodatno obogatiti vlastitim iskustvom iz prakse.

Tečajevi su bazirani na popularnim online platformama kao što su Coursera i Future Learn, a održavaju se u fiksnim terminima u popodnevnim satima na atraktivnim lokacijama. Po završetku tečaja, polaznici mogu samostalno platiti polaganje ispita na platformi na kojoj je tečaj baziran i tako dobiti certifikat.

Polaznici će steći nova znanja i vještine te upoznati kolege i ostvariti kontakte sa stručnjacima iz industrije koji im mogu pomoći u usmjeravanju karijere.

Svi tečajevi