Konvolucijske neuronske mreže (4/5)

Organizira: DRAP & HUB385 Academy
Lokacija: HUB385 Academy, Petračićeva ulica 4, Zagreb
Početak tečaja: 02.05.2018. od 17:30 sati
Upisi do 30.04.2018. do 17:30 sati
Tečaj traje 4 tjedna
Popunjeno 37 od ukupno 37 mjesta
Tečaj je završio

Kratki opis

Na tečaju ćete naučiti kako izraditi konvolucijsku neuralnu mrežu i primijeniti je na slikovne podatke. Zahvaljujući dubokom učenju, računalno prepoznavanje slika radi znatno bolje nego prije dvije godine što je omogućilo razvoj mnogih aplikacija preko sigurne autonomne vožnje, točnog prepoznavanja lica pa sve automatskog očitavanja slika rengena. Nakon ovog tečaja ćete: - znati kako složiti konvolucijsku neuronsku mrežu - znati kako primijeniti konvolucijsku neuronsku mrežu na vizualnu detekciju i prepoznavanje - znati kako koristiti neuronski transfer stilova kako bi generirali umjetnička djela - znati kako primijeniti naučene algoritme na sliku, video i ostale 2D ili 3D vrste podataka. ### This course will teach you how to build convolutional neural networks and apply it to image data. Thanks to deep learning, computer vision is working far better than just two years ago, and this is enabling numerous exciting applications ranging from safe autonomous driving, to accurate face recognition, to automatic reading of radiology images. You will: - understand how to build a convolutional neural network - know how to apply convolutional networks to visual detection and recognition tasks. - know to use neural style transfer to generate art. - be able to apply these algorithms to a variety of image, video, and other 2D or 3D data.

izvor: coursera.org

Termini

Certifikat

Po završetku ovog tečaja možeš dobiti certifikat. Certifikat izdaje coursera.org. Ako želiš saznati više, posjeti stranicu tečaja i provjeri uvjete plaćanja i izdavanja certifikata.

Napomene

Sa sobom trebate ponijeti laptop, a dobro će vam doći i olovka i papir. Tečaj ne zahtijeva neko određeno predznanje iz matematike i programiranja, tj. sve što vam je potrebno ćete naučiti po putu. Da biste uspješno završili tečaj, potrebno je uspješno završiti sve ispite znanja i zadatke iz programiranja. Tečaj je baziran na Pythonu i toplo preporučamo da prođete barem neki od osnovnih tutoriala.

Za sva pitanja obratite se na ivan@drap.ai
O organizatoru
Logotip rgb 1024 d
DRAP & HUB385 Academy
DRAP je digitalnih agencija fokusirana na kreativnu primjenu novih tehnologija. O njihovim inovativnim rješenjima pisali su vodeći globalni mediji poput Business Insidera, a nagrađeni su brojnim nagradama u zemlji i svijetu. HUB385 Academy je sastavni dio centra znanja, kreativnosti i inovacija, HUB385. Njihove inovativne radionice nude kombinaciju učenja, istraživanja i otkrivanja vlastitih potencijala, a prilagođene su potrebama polaznika neovisno o razini predznanja. Renomirani domaći i međunarodni stručnjaci u rekordnom će vas vremenu opremiti najsuvremenijim znanjima i trendovima iz raznih područja tehnologije i poduzetništva. Osim stručnih, imaju i posebno prilagođene radionice za one najmlađe, gdje će pod budnim okom iskusnih mentora učiti o osnovama robotike, mehanike i programiranja i kroz igru razviti strast prema učenju i istraživanju.
http://www.drap.agency
Mentori
Ja
Ivan Begović Nesuđeni molekularni biolog koji je, upisavši studij računarstva, zamijenio PCR i elektroforezu s RubyMineom i PyCharmom, a kasnije u Drapu TensorFlowom. Pred kraj studija računarstva zaposlio se u Drapu kao developer. U svijet strojnog učenja ušao je radeći pod mentorstvom Davora Runje na Drapovim machine learning projektima. Sudjelovao je u više edukacija iz strojnog i dubokog učenja izrađujući vježbe i projektne zadatke.

Upiši

Pretraži tečajeve prema interesu i lokaciji i upiši tečaj koji te zanima.

Druži se s budućim kolegama i stručnjacima iz industrije.

Opcionalno, po završetku tečaja, možeš samostalno platiti certificiranje i dobiti certifikat koji će biti dodatan plus u tvome životopisu.

Tečajevi

WeCliqued omogućava besplatno slušanje tečajeva za grupe ljudi koji dijele interes prema određenom području, uz stručne mentore koji će tečajeve dodatno obogatiti vlastitim iskustvom iz prakse.

Tečajevi su bazirani na popularnim online platformama kao što su Coursera i Future Learn, a održavaju se u fiksnim terminima u popodnevnim satima na atraktivnim lokacijama. Po završetku tečaja, polaznici mogu samostalno platiti polaganje ispita na platformi na kojoj je tečaj baziran i tako dobiti certifikat.

Polaznici će steći nova znanja i vještine te upoznati kolege i ostvariti kontakte sa stručnjacima iz industrije koji im mogu pomoći u usmjeravanju karijere.

Svi tečajevi