Neuronske mreže i duboko učenje (1/5)

Organizira: DRAP & HUB385 Academy
Lokacija: HUB385 Academy, Petračićeva ulica 4, Zagreb
Početak tečaja: 26.02.2018. od 17:30 sati
Upisi do 24.02.2018. do 17:30 sati
Tečaj traje 4 tjedna
Popunjeno 40 od ukupno 40 mjesta
Tečaj je završio

Kratki opis

Ako želite probiti led u području umjetne inteligencije, ovaj tečaj će vam pomoći da u tome i uspijete. Dubinsko učenje je jedno od najbrže rastućih tehnologija te se samim time otvaraju mnoge nove poslovne prilike. Živimo u dobu u kojem se već grade sustavi osnovani na umjetnoj inteligenciji kakvi prije par godina uopće nisu bili mogući zbog tehnoloških ograničenja, a temelje se upravo na dubinskom učenju. U ovome prvom tečaju naučit ćete osnovne principe dubinskog učenja. Po završetku tečaja ćete: - razumjeti najveće tehnološke trendove temeljene na dubokom učenju - imati sposobnost izraditi, trenirati i primijeniti potpuno povezane duboke neuronske mreže - znati kako implementirati efikasne vektorizirane neuronske mreže - razumjeti ključne parametre u arhitekturi neuronskih mreža U ovom tečaju također učite kako duboko učenje stvarno radi umjesto da se samo površinski objašnjavaju funkcionalnosti. Takvim pristupom, po završetku tečaja, moći ćete primijeniti duboko učenje na vlastite aplikacije. ### If you want to break into cutting-edge AI, this course will help you do so. Deep learning engineers are highly sought after, and mastering deep learning will give you numerous new career opportunities. Deep learning is also a new technology power that already builds AI systems that just weren't possible a few years ago. In this first course, you will learn the foundations of deep learning. When you finish this class, you will: - understand the major technology trends driving Deep Learning - be able to build, train and apply fully connected deep neural networks - know how to implement efficient and vectorized neural networks - understand the key parameters in a neural network's architecture This course also teaches you how Deep Learning actually works, rather than presenting only a cursory or surface-level description. So after completing it, you will be able to apply deep learning to a your own applications.

izvor: coursera.org

Termini

Certifikat

Po završetku ovog tečaja možeš dobiti certifikat. Certifikat izdaje coursera.org. Ako želiš saznati više, posjeti stranicu tečaja i provjeri uvjete plaćanja i izdavanja certifikata.

Napomene

Sa sobom trebate ponijeti laptop, a dobro će vam doći i olovka i papir. Tečaj ne zahtijeva neko određeno predznanje iz matematike i programiranja, tj. sve što vam je potrebno ćete naučiti po putu. Da biste uspješno završili tečaj, potrebno je uspješno završiti sve ispite znanja i zadatke iz programiranja. Tečaj je baziran na Pythonu i toplo preporučamo da prođete barem neki od osnovnih tutoriala.

Za sva pitanja obratite se na ivan@drap.ai
O organizatoru
Logotip rgb 1024 d
DRAP & HUB385 Academy
DRAP je digitalnih agencija fokusirana na kreativnu primjenu novih tehnologija. O njihovim inovativnim rješenjima pisali su vodeći globalni mediji poput Business Insidera, a nagrađeni su brojnim nagradama u zemlji i svijetu. HUB385 Academy je sastavni dio centra znanja, kreativnosti i inovacija, HUB385. Njihove inovativne radionice nude kombinaciju učenja, istraživanja i otkrivanja vlastitih potencijala, a prilagođene su potrebama polaznika neovisno o razini predznanja. Renomirani domaći i međunarodni stručnjaci u rekordnom će vas vremenu opremiti najsuvremenijim znanjima i trendovima iz raznih područja tehnologije i poduzetništva. Osim stručnih, imaju i posebno prilagođene radionice za one najmlađe, gdje će pod budnim okom iskusnih mentora učiti o osnovama robotike, mehanike i programiranja i kroz igru razviti strast prema učenju i istraživanju.
http://www.drap.agency
Mentori
Ja
Ivan Begović Nesuđeni molekularni biolog koji je, upisavši studij računarstva, zamijenio PCR i elektroforezu s RubyMineom i PyCharmom, a kasnije u Drapu TensorFlowom. Pred kraj studija računarstva zaposlio se u Drapu kao developer. U svijet strojnog učenja ušao je radeći pod mentorstvom Davora Runje na Drapovim machine learning projektima. Sudjelovao je u više edukacija iz strojnog i dubokog učenja izrađujući vježbe i projektne zadatke.

Upiši

Pretraži tečajeve prema interesu i lokaciji i upiši tečaj koji te zanima.

Druži se s budućim kolegama i stručnjacima iz industrije.

Opcionalno, po završetku tečaja, možeš samostalno platiti certificiranje i dobiti certifikat koji će biti dodatan plus u tvome životopisu.

Tečajevi

WeCliqued omogućava besplatno slušanje tečajeva za grupe ljudi koji dijele interes prema određenom području, uz stručne mentore koji će tečajeve dodatno obogatiti vlastitim iskustvom iz prakse.

Tečajevi su bazirani na popularnim online platformama kao što su Coursera i Future Learn, a održavaju se u fiksnim terminima u popodnevnim satima na atraktivnim lokacijama. Po završetku tečaja, polaznici mogu samostalno platiti polaganje ispita na platformi na kojoj je tečaj baziran i tako dobiti certifikat.

Polaznici će steći nova znanja i vještine te upoznati kolege i ostvariti kontakte sa stručnjacima iz industrije koji im mogu pomoći u usmjeravanju karijere.

Svi tečajevi