Sekvencijalni modeli (5/5)

Organizira: DRAP & HUB385 Academy
Lokacija: HUB385 Academy, Petračićeva ulica 4, Zagreb
Početak tečaja: 28.05.2018. od 17:30 sati
Upisi do 26.05.2018. do 17:30 sati
Tečaj traje 3 tjedna
Popunjeno 37 od ukupno 37 mjesta
Tečaj je završio

Kratki opis

U tečaju ćete naučiti kako izraditi model za obradu jezika, audio zapisa i ostalih oblika sekvecijalnih podataka. Zahvaljujući dubokom učenju, sekvencijalni algoritmi rade mnogo bolje nego prije par godina. Pararelno s njihovim razvojem počele su se razvijati i aplikacije koje koriste tu tehnologiju poput aplikacije za prepoznavanje govora, chatbotova, aplikacije za razumijevanje jezika i ostale. Po završetku tečaja ćete: - razumjeti kako izgraditi i trenirati ponavljajuću neuronsku mrežu (Recurrent Neural Network - RNN) - znati primijeniti sekvencijalne modele na probleme u jeziku uključujući slaganje teksta - znati primijeniti sekvencijalne modele u audio aplikacijama, uključujući prepoznavanje zvuka i govora te izradu glazbenih zapisa ### This course will teach you how to build models for natural language, audio, and other sequence data. Thanks to deep learning, sequence algorithms are working far better than just a couple years ago, in parallel this is enabling numerous exciting applications in speech recognition, chatbots, natural language understanding, and many others. You will: - understand how to build and train Recurrent Neural Networks (RNNs) - be able to apply sequence models to natural language problems, including text synthesis. - be able to apply sequence models to audio applications, including sound and speech recognition and music synthesis.

izvor: coursera.org

Termini

Certifikat

Po završetku ovog tečaja možeš dobiti certifikat. Certifikat izdaje coursera.org. Ako želiš saznati više, posjeti stranicu tečaja i provjeri uvjete plaćanja i izdavanja certifikata.

Napomene

Sa sobom trebate ponijeti laptop, a dobro će vam doći i olovka i papir. Tečaj ne zahtijeva neko određeno predznanje iz matematike i programiranja, tj. sve što vam je potrebno ćete naučiti po putu. Da biste uspješno završili tečaj, potrebno je uspješno završiti sve ispite znanja i zadatke iz programiranja. Tečaj je baziran na Pythonu i toplo preporučamo da prođete barem neki od osnovnih tutoriala.

Za sva pitanja obratite se na ivan@drap.ai
O organizatoru
Logotip rgb 1024 d
DRAP & HUB385 Academy
DRAP je digitalnih agencija fokusirana na kreativnu primjenu novih tehnologija. O njihovim inovativnim rješenjima pisali su vodeći globalni mediji poput Business Insidera, a nagrađeni su brojnim nagradama u zemlji i svijetu. HUB385 Academy je sastavni dio centra znanja, kreativnosti i inovacija, HUB385. Njihove inovativne radionice nude kombinaciju učenja, istraživanja i otkrivanja vlastitih potencijala, a prilagođene su potrebama polaznika neovisno o razini predznanja. Renomirani domaći i međunarodni stručnjaci u rekordnom će vas vremenu opremiti najsuvremenijim znanjima i trendovima iz raznih područja tehnologije i poduzetništva. Osim stručnih, imaju i posebno prilagođene radionice za one najmlađe, gdje će pod budnim okom iskusnih mentora učiti o osnovama robotike, mehanike i programiranja i kroz igru razviti strast prema učenju i istraživanju.
http://www.drap.agency
Mentori
Ja
Ivan Begović Nesuđeni molekularni biolog koji je, upisavši studij računarstva, zamijenio PCR i elektroforezu s RubyMineom i PyCharmom, a kasnije u Drapu TensorFlowom. Pred kraj studija računarstva zaposlio se u Drapu kao developer. U svijet strojnog učenja ušao je radeći pod mentorstvom Davora Runje na Drapovim machine learning projektima. Sudjelovao je u više edukacija iz strojnog i dubokog učenja izrađujući vježbe i projektne zadatke.

Upiši

Pretraži tečajeve prema interesu i lokaciji i upiši tečaj koji te zanima.

Druži se s budućim kolegama i stručnjacima iz industrije.

Opcionalno, po završetku tečaja, možeš samostalno platiti certificiranje i dobiti certifikat koji će biti dodatan plus u tvome životopisu.

Tečajevi

WeCliqued omogućava besplatno slušanje tečajeva za grupe ljudi koji dijele interes prema određenom području, uz stručne mentore koji će tečajeve dodatno obogatiti vlastitim iskustvom iz prakse.

Tečajevi su bazirani na popularnim online platformama kao što su Coursera i Future Learn, a održavaju se u fiksnim terminima u popodnevnim satima na atraktivnim lokacijama. Po završetku tečaja, polaznici mogu samostalno platiti polaganje ispita na platformi na kojoj je tečaj baziran i tako dobiti certifikat.

Polaznici će steći nova znanja i vještine te upoznati kolege i ostvariti kontakte sa stručnjacima iz industrije koji im mogu pomoći u usmjeravanju karijere.

Svi tečajevi