Strukturiranje projekata u strojnom učenju (3/5)

Organizira: DRAP & HUB385 Academy
Lokacija: HUB385 Academy, Petračićeva ulica 4, Zagreb
Početak tečaja: 16.04.2018. od 17:30 sati
Upisi do 14.04.2018. do 17:30 sati
Tečaj traje 2 tjedna
Popunjeno 37 od ukupno 37 mjesta
Tečaj je završio

Kratki opis

Ako težite tome da budete tehnički lider u svijetu projekata temeljenih na umjetnoj inteligenciji, a uz to znate kako usmjeriti svoj team u pravom smjeru, onda će vam ovaj tečaj objasniti kako to napraviti. U tečaju će biti obrađeni primjeri iz stvarnoga svijeta projekata iz strojnog učenja. Nakon 2 tjedna tečaja ćete: - razumjeti kako prepoznati grešku u sustavu strojnog učenja - znati odrediti prioritete i smanjiti mogućnost greške - razumjeti složene postavke strojnog učenja - naučiti kako primijeniti end-to-end učenje, transferno učenje i multi-task učenje ### If you aspire to be a technical leader in AI, and know how to set direction for your team's work, this course will show you how. Much of this content is drawn from real life building and shipping many deep learning products. After 2 weeks, you will: - understand how to diagnose errors in a machine learning system - be able to prioritize the most promising directions for reducing error - understand complex ML settings - know how to apply end-to-end learning, transfer learning, and multi-task learning

izvor: coursera.org

Termini

Certifikat

Po završetku ovog tečaja možeš dobiti certifikat. Certifikat izdaje coursera.org. Ako želiš saznati više, posjeti stranicu tečaja i provjeri uvjete plaćanja i izdavanja certifikata.

Napomene

Sa sobom trebate ponijeti laptop, a dobro će vam doći i olovka i papir. Tečaj ne zahtijeva neko određeno predznanje iz matematike i programiranja, tj. sve što vam je potrebno ćete naučiti po putu. Da biste uspješno završili tečaj, potrebno je uspješno završiti sve ispite znanja i zadatke iz programiranja. Tečaj je baziran na Pythonu i toplo preporučamo da prođete barem neki od osnovnih tutoriala.

Za sva pitanja obratite se na ivan@drap.ai
O organizatoru
Logotip rgb 1024 d
DRAP & HUB385 Academy
DRAP je digitalnih agencija fokusirana na kreativnu primjenu novih tehnologija. O njihovim inovativnim rješenjima pisali su vodeći globalni mediji poput Business Insidera, a nagrađeni su brojnim nagradama u zemlji i svijetu. HUB385 Academy je sastavni dio centra znanja, kreativnosti i inovacija, HUB385. Njihove inovativne radionice nude kombinaciju učenja, istraživanja i otkrivanja vlastitih potencijala, a prilagođene su potrebama polaznika neovisno o razini predznanja. Renomirani domaći i međunarodni stručnjaci u rekordnom će vas vremenu opremiti najsuvremenijim znanjima i trendovima iz raznih područja tehnologije i poduzetništva. Osim stručnih, imaju i posebno prilagođene radionice za one najmlađe, gdje će pod budnim okom iskusnih mentora učiti o osnovama robotike, mehanike i programiranja i kroz igru razviti strast prema učenju i istraživanju.
http://www.drap.agency
Mentori
Ja
Ivan Begović Nesuđeni molekularni biolog koji je, upisavši studij računarstva, zamijenio PCR i elektroforezu s RubyMineom i PyCharmom, a kasnije u Drapu TensorFlowom. Pred kraj studija računarstva zaposlio se u Drapu kao developer. U svijet strojnog učenja ušao je radeći pod mentorstvom Davora Runje na Drapovim machine learning projektima. Sudjelovao je u više edukacija iz strojnog i dubokog učenja izrađujući vježbe i projektne zadatke.

Upiši

Pretraži tečajeve prema interesu i lokaciji i upiši tečaj koji te zanima.

Druži se s budućim kolegama i stručnjacima iz industrije.

Opcionalno, po završetku tečaja, možeš samostalno platiti certificiranje i dobiti certifikat koji će biti dodatan plus u tvome životopisu.

Tečajevi

WeCliqued omogućava besplatno slušanje tečajeva za grupe ljudi koji dijele interes prema određenom području, uz stručne mentore koji će tečajeve dodatno obogatiti vlastitim iskustvom iz prakse.

Tečajevi su bazirani na popularnim online platformama kao što su Coursera i Future Learn, a održavaju se u fiksnim terminima u popodnevnim satima na atraktivnim lokacijama. Po završetku tečaja, polaznici mogu samostalno platiti polaganje ispita na platformi na kojoj je tečaj baziran i tako dobiti certifikat.

Polaznici će steći nova znanja i vještine te upoznati kolege i ostvariti kontakte sa stručnjacima iz industrije koji im mogu pomoći u usmjeravanju karijere.

Svi tečajevi