Često postavljana pitanja

Što je to WeCliqued?

WeCliqued je besplatna platforma koja omogućuje korisnicima da nakon par “klikova” pronađu raznovrsna online predavanja koja se organizirano slušaju uživo s grupom ljudi koje zanima ista tema, pod vodstvom mentora.
Također postoji opcija za predlaganja i dijeljenje tečaja po izboru korisnika.

Je li WeCliqued besplatan?

Apsolutno da! Od prijave i slušanja već navedenog tečaja, do predlaganja i organiziranja vlastitog. WeCliqued je platforma namijenjena svima koji žele unaprijediti svoje znanje i kao takva nema troškova.

Kako funkcionira WeCliqued?

Odlaskom na http://www.wecliqued.com, pronađete tečaj koji vas zanima i upišete se. Svako predavanje se održava u određeno vrijeme i na određenom mjestu. Nakon gledanja online nastavnih materijala, mentor će vam pružiti dodatne uvide iz industrije i pomoći da što lakše prođete kroz zadatke. Zajedno s drugim studentima, biti će vam dodijeljen projekt kako bi isprobali svoje novostečene vještine.

Kako se prijavim za tečaj?

Jednostavno! Odlaskom na našu stranicu imate opciju „istraži tečaj“. Nakon ulaska na tečaj koji vas zanima možete pronaći sve informacije vezane za njega te klikom na gumb „upiši tečaj“ slijedite jednostavne upute.

Što ako ne mogu pronaći tečaj koji mene zanima?

U slučaju da ne možete pronaći tečaj koji vas zanima, WeCliqued nudi opciju da sami predložite i podijelite tečaj.

Mogu li sam predložiti tečaj?

Naravno. Ako postoji tečaj koji biste voljeli poslušati a nije na popisu, imate opciju sami predložiti i podijeliti tečaj po izboru. Na dnu naslovne stranice nalazi se gumb „organiziraj tečaj“ koji vas vodi kroz jednostavan proces. Nakon što zaprimimo prijedlog, u što kraćem roku vam javljamo daljnje korake.

Može li se naknadno upisati na tečaj (nakon što je već krenuo)?

Na tečaj se može upisati do 2 dana prije početka predavanja.

Mogu li odustati od tečaja?

Da. Ako zbog bilo kojeg razloga odlučite da tečaj nije za vas, možete odustati.

Jesu li svi tečajevi na engleskom jeziku?

Tečajevi se baziraju na sadržaju koji se nalaze online. Iako su oni najčešće na engleskom jeziku, ponekada postoje i opcije drugih jezika.

Što mi je potrebno da odslušam tečaj?

Kako biste odslušali tečaj potrebno je imati laptop ili tablet te pristup internetu.

Postoji li opcija službenog certifikata?

Službeno certificiranje ovisi o platformi preko koje se sluša online tečaj. U primjeru https://www.coursera.org/, certificiranje se plaća te je uplatu potrebno unaprijed napraviti, no postoji mogućnost povrata novca u roku 2 tjedna od početka tečaja.

Što ako ne stignem na neko predavanje?

Ako zbog nekog razloga ne stignete na predavanje, ne morate brinuti. Prođite propušteni materijal nasamo te se priključite odmah na idući termin. Preporučamo odlazak na sva predavanja radi bolje komunikacije i lakšeg snalaženja. Samo pripazite na izostanke; s obzirom da je broj polaznika limitiran, time uzimate nekom drugom mjesto.

Što ako nema mog grada na popisu?

Ako Vašeg grada nema na popisu, to znači kako trenutno nemamo aktivnih tečaja na toj lokaciji. To Vas ne sprječava da Vi sami organizirate željeni tečaj u svome gradu koristeći WeCliqued platformu!

Dobije li se ikakva potvrda o odslušanom tečaju?

Trenutno ne izdajemo potvrde za odslušani tečaj, međutim planiramo ih uskoro uključiti u ponudu.